Dragnea: Ştiam că preşedintele are de gând să anunţe organizarea unui referendum

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susține că ştia încă de acum o săptămână, că preşedintele Iohannis are de gând să anunţe organizarea unui referendum, acelaşi lucru fiind cunoscut şi de premierul Sorin Grindeanu.

Adăugat: 24 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:24 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că îi erau cunoscute planurile şefului statului de a iniţia un referendum pe tema legilor privind justiţia.

Într-un interviu la postul România TV, el a apreciat că demersul este unul politicianist, prin care şeful statului speră să recupereze din capitalul de susţinere afectat de pierderea de către opoziţie a alegerilor parlamentare.

"Şi eu, şi primul ministru ştiam lucrul ăsta, pentru că este în logica unui om politic care a scăzut în sondaje, care a făcut foarte multe greşeli, unui om politic care a pierdut alegerile, pentru că, practic, el a fost vârful de lance al PNL şi USR la alegerile din 11 decembrie şi vrea să resusciteze, după părerea mea, într-un mod total greşit şi riscant pentru România nişte foşti susţinători, alegând o cale care nu este corectă", a susținut Dragnea.

Liviu Dragnea a mai spus că PSD nu doreşte suspendarea preşedintelui Iohannis, deşi consideră că unul dintre obiectivele acestuia este de a împiedica guvernul să-şi pună în aplicare programul.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
24 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza