Dragnea: Pahonţu foloseşte angajaţii SPP pentru a colecta informaţii despre demnitari

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, consideră că este utilă înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă privind activitatea SPP.

Adăugat: 7 Februarie 2018
Ultima actualizare:7 Februarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

În ultima perioadă mai mulţi demnitari, majoritatea membri ai PSD, inclusiv premierul şi miniştrii, au refuzat protecţia din partea SPP, după ce Liviu Dragnea a spus că Lucian Pahonţu, şeful SPP, foloseşte angajaţii pentru a colecta informaţii despre demnitari.

Preşedintele Camerei a explicat de ce nu va accepta nici pe viitor protecţie din partea acestui serviciu.

"Atâta timp cât instituţia este condusă de un om care cere ofiţerilor să facă rapoarte informative fără să aibă bază legală, să folosească informaţiile nu ştiu pentru ce, eu nu pot să beneficiez, în condiţiile în care acolo sunt oameni pe care îi respect, cărora le respect munca, oameni foarte bine pregătiţi, instituţia în sine este o instituţie foarte bună, dar atâta timp cât este condusă de acest domn... are nişte practici care sunt nelegale", a spus Liviu Dragnea.

El a adăugat că va discuta cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, despre înfiinţarea acestei comisii de anchetă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza