Dragnea: Nu mă opun organizării unui referendum

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susține că toată lumea susține lupta corupție, prin urmare nu se opune organizării unui referendum pe tema luptei anticorupţie.

Adăugat: 24 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:24 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu se opune organizării unui referendum pe tema luptei anticorupţie, deoarece şi el susţine combaterea corupţiei.

Liviu Dragnea a precizat că nu a citit încă scrisoarea transmisă de către şeful statului, dar se va consulta şi cu preşedintele Senatului pentru a analiza oportunitatea demersului.

"Da, toată lumea, toți susținem această luptă anticorupție. Dar ce se întâmplă dacă nu vin oamenii la vot și referendumul nu e validat? Înseamnă că românii nu susțin lupta anticorupție? Nu-mi dau seama cum a gândit-o președintele. Dar sper să nu fie parte din acest război despre care se vorbește. Din partea noastră nu este niciun război. Nu întreprindem absolut nimic împotriva președintelui. Încercăm să ne ținem actul de guvernare cât putem. Dacă va continua dumnealui sistemul cu atacuri sau amenințări împotriva noastră, o să vedem ce facem atunci. Deocamdată, chiar vreau să ținem aplicarea programului de guvernare", a spus Dragnea.

Vă reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a declanşat, astăzi, procedura pentru organizarea unui referendum pe tema modificării legilor justiţiei.

În acest sens, şeful statului le-a transmis o scrisoare preşedinţilor celor două Camere, în care solicită consultarea Parlamentului în legătură cu organizarea unui referendum naţional privind continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
24 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza