Dragnea: Majoritatea parlamentară va vota din nou Legea privind eliminarea celor 102 taxe

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dă asigurări că majoritatea parlamentară va vota din nou legea privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale.

Adăugat: 23 Decembrie 2016
Ultima actualizare:23 Decembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dă asigurări că majoritatea parlamentară va vota din nou legea privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale, trimisă astăzi de preşedinte la reexaminare.

Decizia şefului statului reprezintă doar o amânare din care toţi românii au pierdut, cu excepţia companiilor străine care încasează taxele radio-tv în schimbul unor comisioane grase,  a apreciat liderul PSD pe o reţea de socializare.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, i-a trimis astăzi parlamentului spre reexaminare legea prin care sunt eliminate102 taxe nefiscale, între care şi cea a radio-tv.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, deşi legea a fost declarată constituţională, preşedintele apreciază că se impune o reanalizare a acesteia de către parlament sub aspectul efectelor resimţite de cetăţeni.

În cererea de reexaminare, Klaus Iohannis susţine că eliminarea taxei radio-tv ar putea să conducă la accentuarea disfuncţionalităţilor serviciilor publice de radio şi televiziune şi precizează că problemele cu care se confruntă cele doua instituţii se datorează cadrului legislativ, în temeiul căruia funcţionează.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
23 Decembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza