Dragnea: Majorările salariale pentru bugetari intră în vigoare la începutul lui 2018

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, afirmă că de la începutul anului viitor vor intra în vigoare majorările salariale pentru bugetari.

Adăugat: 29 August 2017
Ultima actualizare:29 August 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

La începutul anului viitor vor intra în vigoare majorările salariale pentru bugetari, afirmă preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, afirmă că de la începutul anului viitor vor intra în vigoare majorările salariale pentru bugetari.

Prezent la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, el s-a referit şi la proiectul legii pensiilor.

"O să avem în zilele următoare o întâlnire, când acceptă şi primul ministru, când acceptă şi doamna ministru, când poate şi domnul preşedinte Tăriceanu şi celilaţi membri din coaliţie, să avem o primă discuţie ca să stabilim totuşi un punct de vedere din partea noastră către ce mergem. La începutul sesiunii sunt mai multe proiecte, nu legea pensiilor, din punctul meu de vedere. Dacă guvernul vine repede cu ea noi n-o să o grăbim, pentru că este o lege fundamentală, este o lege extrem de importantă, la fel de importantă ca şi legea salarizării.Or n-am de gând să se întâmple dezbaterile, aşa, pe repede înainte", a spus Dragnea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
29 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza