Dosarul #Colectiv merge în instanţă

Dosarul Colectiv va fi trimis în instanţă în aproximativ două săptămâni, a anunţat procurorul general interimar, Bogdan Licu.

Adăugat: 14 Aprilie 2016
Ultima actualizare:14 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Cei trei acţionari ai clubului Colectiv - Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu - precum şi reprezentanţii firmei de artificii s-au prezentat pe 8 aprilie la Parchetul General, pentru a li se aduce la cunoştinţă faptul că pe numele lor a fost extinsă urmărirea penală.

Ei sunt acuzaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi încălcarea normelor legale privind protecţia muncii.

Cei trei patroni ai clubului sunt cercetaţi penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, fiind eliberaţi din arest preventiv la sfârşitul lunii decembrie 2015, după ce au stat aproape două luni după gratii.

Procurorii susţin că incendiul de la Colectiv s-a produs ca urmare a faptului că persoanele care aveau în administrare clubul au permis accesul unui număr de oameni mult peste limita admisă şi desfăşurarea în club a unui spectacol cu artificii destinate spaţiilor deschise.Autor:
Sorin Croitorescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
14 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza