Documentele Comisiei Nana vor fi trimise către Parchet

Raportul Comisiei Nana subliniază că s-au comis anumite ilegalităţi în privinţa modului în care au fost retrocedate terenurile din localitatea Nana.

Adăugat: 16 Septembrie 2014
Ultima actualizare:16 Septembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Dosarele Comisiei Nana. Fotografie de Alexandra Andon
trimite pe mail

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, că toate documentele Comisiei Nana vor fi trimise  către Parchetul General, conform solicitării Procurorului General, Tiberiu Niţu.

"Procurorul general a făcut o solicitare care nu este în termeni foarte expliciţi, dar nu a existat niciun fel de reţinere. Toate documentele comisiei care şi-a desfăşurat lucrările vor fi trimise către Parchetul General, conform solicitării", a declarat preşedintele Senatului la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite ale Parlamentului.

Raportul Comisiei subliniază că s-au comis anumite ilegalităţi în privinţa modului în care au fost retrocedate terenurile din localitatea Nana, informează redactorul RRA, Iulia Gherman.

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Tiberiu Niţu, a trimis o scrisoare Parlamentului prin care a solicitat să îi fie transmise documentele care au stat la baza activităţii Comisiei parlamentare de anchetă pentru verificarea legalităţii achiziţiei terenurilor din zona comunei Nana.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
16 Septembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza