Discuţii militanţi unionişti - reprezentanţii partidelor politice

Militanţii "Platformei Unioniste Acţiunea 2012" se întâlnesc azi, la sediile partidelor politice.

Adăugat: 23 Octombrie 2016
Ultima actualizare:23 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Amintim că, după mitingul de ieri, protestarii au cerut premierului şi liderilor politici să îşi asume unirea cu Republica Moldova, ca proiect de ţară.

Este a doua zi de manifestaţii pentru unionişti şi, pentru prima dată din iunie 1990, în piaţa Universităţii a fost instalată o tabără de corturi.

Potrivit reporterului RRA, în Piaţa Universităţii, se aflau in jurul orei 13.00, circa o sută de 100 de persoane care au scandat, pe parcursul dimineţii, în favoarea unirii României cu Basarabia şi au comunicat că din partea partidelor politice au primit invitaţii pentru a discuta cu liderii acestora.

După o întâlnire pe care au avut-o în jurul orei 12:00 cu reprezentanţii PMP, la această oră este programată o întâlnire cu liderii ALDE, apoi, la ora 14:00, se vor vedea cu reprezentanţii PSD, la ora 17:00, cu liderii USR şi la ora 18:00, o întâlnire cu reprezentanţii PRU.

Înaintea întâlnirii de la PMP, o delegaţie a celor care participă la protestul de aici, din Piaţa Universităţii, s-a deplasat la sediul PNL, unde liderul platformei, George Simion, a spus că s-ar fi întâlnit cu deputatul PNL, Tinel Gheorghe, însă ei au cerut să se întâlnească cu liderul partidului, Alina Gorghiu.

În aceste momente, este destul de linişte aici, dar pe parcursul dimineţii, vă spuneam, au fost scandări şi ei aşteaptă ca bucureştenii să li se alăture şi în cursul zilei de astăzi şi aşteaptă şi un semn - spunea liderul platformei - de la premier, să discute pe această temă pentru a adopta, cum cer ei, acest obiectiv al unirii Basarabiei cu România, ca proiect de ţară, mai informează reporterul RRA.Autor:
Iulian Olescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
23 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza