Dezertări din PDL. 100 de membri au plecat la Mișcarea Populară

Președinta Organizației de Femei Brăila a PDL, Livia Teodor, a anunțat trecerea unui număr de 100 de membre la Partidul Mișcarea Populară.

Adăugat: 18 Septembrie 2014
Ultima actualizare:18 Septembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

100 de membre PDL, în frunte cu președintele Livia Teodor și prim-vicepreședintele Marcela Bucur, s-au înscris la PMP. 

Teodor, care a devenit astfel președinte al organizației municipale de femei PMP, a declarat că a adus, deocamdata, 100 de femei, reprezentând "circa 30-40% din membrele active" ale filialei amintite, însă a adăugat că  lucrurile nu se vor opri aici, cu migrația democrat-liberalelor.

"Sunt 100  de foste membre PDL înscrise efectiv în Miscarea Popuara, dar multe dintre doamne și-au exprimat dorința de a veni în continuare alături de noi. De ce? Pentru că nu se mai regăsesc în noua formulă ACL, sau mai bine zis, în fuziunea, în noul PNL, așa cum nici eu nu m-am regăsit în acest nou PNL. Eu sunt PDL-istă, este primul partid în care am intrat și nu ma regăsesc în noua structură", a spus Livia Teodor.

Teodor a precizat că a avut o convorbire cu președintele PDL Brăila,  Alexandru  Nazare, pe această temă.

"Domnul  Nazare m-a sunat, pentru că a fost informat ca am avut o întrevedere cu domnul Botea și m-a întrebat ce vreau sa fac în continuare. Și i-am spus că nu stiu ce vreau să fac. Când am avut convorbirea telefonică cu domnul Nazare i-am comunicat simplu că sunt încă membru PDL. Dumnealui mi-a cerut sa dau comunicat de presă că nu vreau sa părăsesc partidul și eu i-am cerut timp de gândire. Nu a încercat să mă convingă să nu plec. Mi-a zis că dacă sunt hotarata sa plec, să plec, dacă nu sunt hotărâtă, să dau un comunicat de presă", a explicat Livia Teodor.

 Autor:
Gina Bahor
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
18 Septembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza