Deputatul Sebastian Ghiţă, anchetat într-un nou dosar

Deputatul este acuzat de dare de mită, folosire de informaţii care nu sunt destinate publicităţii, şantaj, cumpărare de influenţă, şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Adăugat: 24 Martie 2016
Ultima actualizare:24 Martie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Sebastian Ghiţă
trimite pe mail

Astăzi se va reuni Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor pentru a stabili calendarul în cazul cererii procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a lui Sebastian Ghiţă, anchetat într-un nou dosar.

Deputatul este acuzat de dare de mită, folosire de informaţii care nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, şantaj, cumpărare de influenţă, şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Deputatul Sebastian Ghiţă a fost audiat ieri la DNA Ploieşti.

El a refuzat să dea orice fel de explicaţii despre dosarul în care a fost citat, precizând doar că are calitatea de suspect.

Tot ieri, la sediul DNA din Ploieşti s-a prezentat şi procurorul Aurelian Mihăilă care în perioada 2013-2104,  deţinea funcţia de procuror-şef adjunct în cadrul  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

Corespondentul RRA, Simona Uţă, aminteşte că cei doi au fost citaţi de procurorii DNA, în dosarul redeschis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în care sunt cercetate şi alte 13 persoane: procurori, poliţişti, şefi ai serviciilor publice din judeţul Prahova.

 Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza