Deputatul Iulian Iancu, audiat la DNA

Deputatul PSD, Iulian Iancu susţine că a venit la sediul DNA pentru a da lămuriri în legătură cu transportul unor persoane,în anul 2012, la lansarea candidaţilor social democraţi pe stadionul "23 August".

Adăugat: 22 Ianuarie 2015
Ultima actualizare:22 Ianuarie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Iulian Iancu a negat că ar avea vreo legătură cu dosarul în care este urmărit penal judecătorul CCR Toni Greblă, informează readactorul RRA.

Deputatul a precizat că a venit de la ora 13,00, deşi era chemat la ora 14,00.

"Nu ştiu nimic de cazul respectiv (n.r. dosarul lui Toni Greblă). Nu am nicio tangenţă. Nu cunosc de ce este chemat domnul Greblă. Eu vă spun de ce sunt eu invitat: eu sunt invitat pentru transportul de persoane, adică membrii de partid, în anul 2012, la lansarea candidaţilor pe stadionul '23 August'. Acolo sunt semne de întrebare. Tot ce ştiu o să spun cu mare plăcere şi acum şi când ies. Nu m-am ocupat niciodată de transportul de persone în partid şi nici de logistică în partid, dar dacă pot să spun, o să spun cu mare plăcere", a spus azi, Iancu, potrivit sursei citate

Întrebat ce calitate are în dosar Iancu a recunoscut că a fost chemat în calitate de suspect.

Iulian Iancu a mai spus că nu ştie amănunte despre exportul de produse alimentare.

"Nu ştiu nimic din toate lucrurile pe care le menţionaţi dvs, se poate să fie în dosarul în care este implicat domnul Greblă. Aici este direct legat de transporturi de persoane. Nu am nicio legătură cu cazul acesta", a susţinut el.

Surse judiciare au precizat joi că doi parlamentari ar fi vizaţi în dosarul lui Toni Greblă şi că ar fi vorba de Iulian Iancu şi Lucian Şova.

Amintim că în această dimineaţă, judecătorul Curţii Constituţionale, Toni Greblă, este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia, în scopul obţinerii de bunuri sau foloase necuvenite, anunţă un comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.Autor:
Mădălina Verman
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
22 Ianuarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza