Departamentul pentru armamente din MApN evaluează oferte pentru patru corvete

Departamentul pentru armamente din Ministerul Apărării Naţionale anunţă că a derulat, până acum, cu fiecare candidat calificat, runde succesive de dialog.

Adăugat: 28 Octombrie 2018
Ultima actualizare:28 Octombrie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Departamentul pentru armamente din Ministerul Apărării Naţionale, care a iniţiat, în luna martie, procedura de achiziţie a patru corvete şi a suportului logistic aferent acestora,  anunţă că a derulat, până acum, cu fiecare candidat calificat, runde succesive de dialog.

În acest moment se parcurge etapa de evaluare a ofertelor depuse, după care urmează să fie deschise de comisia de evaluare ofertele financiare.

Având în vedere caracterul complex al achiziţiei, diversitatea tipurilor de nave ofertate şi soluţiile tehnice prezentate, pentru evaluarea acestora comisia a transmis fiecărui candidat o serie de solicitări de clarificări.

Derularea acestor proceduri de clarificare a impus modificarea calendarului: astfel, noul termen estimat pentru finalizarea procedurii este data de 15 noiembrie , mai scrie în comunicatul Ministerului Apărării Naţionale.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Octombrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza