Demisii în grup la Forţa Civică Arad

Şase din cei şapte membri ai Biroului Permanent al Forţei Civice - filiala Arad au demisionat din funcţiile deţinute în cadrul acestei formaţiuni şi s-au înscris în PNL.

Adăugat: 7 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:7 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Şapte membri ai Biroului Permanent al Forţei Civice - filiala Arad, care au demisionat miercuri din formaţiune pentru a se înscrie în PNL, au declarat că  sunt hotărâţi să participe activ la campania electorală a USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Cei doi ex-lideri ai formaţiunii Forţa Civică Arad, Vlad Botoş şi Dan Proca, au explicat că Forţa Civică este o "manevră electorală", iar ARD este de fapt, în continuare PDL.

"Ne dezicem de actuala structură la care a aderat Forţa Civică, deoarece reprezintă o manevră electorală, menită să inducă în eroare alegătorii. Considerăm că ARD reprezintă şi este în continuare PDL, formaţiune care s-a remarcat prin neprofesionalism şi înlocuirea sistemului de valori etice şi morale cu promovarea intereselor personale şi de grup, în detrimentul celor pe care i-au condus în ultimii ani. Partidul a fost deturnat, prin 'revopsirea' PDL-ului, partid care a făcut atâtea rele României", a declarat Dan Proca.

La rândul său, Vlad Botoş a declarat că demisionarii îl vor susţine atât pe liberalul Florin Galiş, candidatul pentru Colegiul deputaţial nr. 3, cât şi pe "ceilalţi candidaţi ai USL pentru alegerile parlamentare".

Cei doi foşti lideri ai partidului Forţa Civică - filiala Arad l-au caracterizat pe Mihai Răzvan Ungureanu, preşedinele partidului, un "personaj importat de la Bucureşti, care vrea, probabil, să desfiinţeze judeţul Arad, dat fiind faptul că, recent, MRU a afirmat că el candidează pentru un colegiu din Banat".

Filiala Arad a Forţei Civice număra până de curând peste 50 de membri. Toţi aceştia şi-au dat demisia din Forţa Civică iar majoritatea liderilor lor au trecut la PNL.

Forţa Civică-filiala Arad s-a dovedit, în vechea formulă, cea mai puternică filială din ţară, obţinând la alegerile locale 4,3 procente pentru Consiliul Local Municipal Arad şi 6,3 procente în alegerile pentru pentru Primăria Aradului.

Preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad, Florin Galiş, a salutat iniţiativa celor din Forţa Civică de a se alătura organizaţiei pe care o conduce şi speră la rezultate foarte bune în alegerile parlamentare din luna decembrie.Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
7 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza