Declarații ale politicienilor după ieşirea de la vot

Clasa politică îi îndeamnă pe români să meargă la votat astăzi, pentru că viitorul parlament va lua decizii importante pentru viața lor.

Adăugat: 6 Decembrie 2020
Ultima actualizare:6 Decembrie 2020

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Pentru o Românie modernă dinamică respectată la nivel internațională a votat, la Dobroești, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Am votat pentru reforme substanțiale, pentru o orientare euroatlantică clară a României. De asemenea,  pentru un plan de dezvoltare care să permită saltul pe care România îl merită.
 
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la Buzău, că votul de astăzi este unul crucial pentru viitorul României.
 
Marcel Ciolacu: Am votat astăzi pentru ca de mâine România să aibă un plan concret și specialiștii capabili pentru gestionarea pandemiei și a crizei economice, pentru cei care au nevoie de pensii, de alocații, de școli deschise, pentru producătorii români, pentru firmele românești.
 
Copreşedintele USR-PLUS Dacian Cioloș a votat în această dimineaţă, la Zalău, pentru progres.

Dacian Cioloș: Se votează în condiții de siguranță.  Merită să dăm câteva zeci de minute sau o oră din viața noastră pentru ca în următorii patru ani să fim cu sufletul împăcat că ne-am adus și noi contribuția la ceea ce urmează să se întâmple.
 
Președintele Klaus Iohannis crede că alegerile nu se câştigă în sondaje, ci prin vot.
 
Klaus Iohannis: Avem şansa de a alege un parlament mai bun, un parlament care se ocupă de problemele românilor şi un parlament care face legi bune pentru România.
 
Președintele UDMR, Kelemen Hunor, crede că miza acestor alegeri este stabilitatea politică şi asigurarea locurilor de muncă.
 
Kelemen Hunor: Am votat pentru a asigura o reprezentare puternică pentru comunitatea noastră şi pentru a contribui la această stabilitate de a deschide perspective pentru fiecare om, pentru fiecare cetățean, pentru a asigura o creștere economică și pentru a pune în siguranță locurile de muncă.
 
Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mișcarea Populară, îi îndeamnă pe români să vină la vot, spunând că acest gest este în opinia sa unul patriotic.
 
Eugen Tomac: Mi-aş dori enorm să votați cu inima, cu încredere şi să vă gândiți la viitorul țării. Cu acest gând am dat și eu acest vot, din dragoste pentru țară.
 
Președintele PRO România, Victor Ponta, a votat în capitală, la Școala Gimnazială  Maria Rosetti.

Victor Ponta: Ca de fiecare dată, nu am votat contra ceva, știu că multă lume votează contra, și vreau ca în 2021 să ieșim din criză, de asta am votat și pentru oameni care știu să facă lucrul ăsta. E puțină speranță, e foarte puțină speranță, dar eu sunt încrezător că o să fie un an mai bun 2021.


Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Decembrie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza