Decizia privind conflictul de interese a lui Mircea Diaconu, amânată

Mircea Diaconu este acuzat că, în calitate de manager al Teatrului Nottara, a avizat încheierea mai multor contracte cu soţia sa, pe care a şi promovat-o în cadrul unui concurs.

Adăugat: 31 Octombrie 2014
Ultima actualizare:31 Octombrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Instanţa Supremă a amânat pentru 13 noiembrie luarea unei decizii în dosarul în care Mircea Diaconu este acuzat de conflict de interese.

În primăvara acestui an, Curtea de Apel Bucureşti l-a achitat pe Mircea Diaconu şi i-a aplicat o amendă administrativă de 1.000 de lei, decizie faţă care procurorii au făcut recurs.

Amintim că Mircea Diaconu a fost trimis în judecată în urmă cu doi ani, fiind acuzat că - în calitate de manager al Teatrului Nottara - a avizat încheierea mai multor contracte cu soţia sa, pe care a şi promovat-o în cadrul unui concurs.

Concret, procurorii Parchetului instanţei supreme l-au acuzat pe Mircea Diaconu că, în calitate de director al Teatrului "C.I. Nottara", ar fi participat la negocierea condiţiilor contractuale şi apoi a semnat, la data de 27 aprilie 2007, contractul de drepturi intelectuale (regie) având ca obiect realizarea unui spectacol de către soţia sa, actriţa şi regizoarea Diana Lupescu, contract în baza căruia s-ar fi realizat în mod direct un folos material pentru aceasta.Autor:
Diana Surdu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
31 Octombrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza