Decizia privind arestarea lui Sebastian Ghiță, amânată

Sebastian Ghiţă este urmărit penal pentru patru infracţiuni de trafic de influenţă, trei infracţiuni de spălare a banilor în formă continuată şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Adăugat: 6 Martie 2017
Ultima actualizare:6 Martie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Sebastian Ghiță
trimite pe mail

Magistraţii Tribunalului Prahova au amânat pentru data de 14 martie pronunţarea la solicitarea de arestare preventivă formulată de către procurorii DNA Ploieşti pe numele lui Sebastian Ghiţă în dosarul în care acesta este urmărit penal pentru patru infracţiuni de trafic de influenţă, trei infracţiuni de spălare a banilor în formă continuată şi constituirea unui grup infracţional organizat.

DNA susţine că Sebastian Ghiţă a cerut şi a primit aproximativ 50 milioane lei de la firme IT, în schimbul obţinerii de contracte finanţate din fonduri publice.

Acesta este cel de al cincilea dosar în care fostul deputat este cercetat penal de procurorii DNA Ploieşti,

În acelaşi dosar, Curtea de Apel Ploieşti urmează să se pronunţe, tot în cursul zilei de astăzi, asupra recursului formulat de procurorii DNA - Ploieşti împotriva hotărârii de plasare sub control judiciar faţă de directorul Teamnet, Bogdan Padiu, şi administratorul Asesoft, Cristian Anastasescu, ambii acuzaţi de complicitate la spălare de bani, trafic de influenţă şi constituire de grup infracţional, transmite corespondentul RRA, Simona Uţă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza