Decizia de înlocuire a arestului preventiv în cazul lui Sorin Oprescu, amânată

Tribunalul Bucureşti a amânat pentru vineri pronunțarea în cazul cererii primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu una mai uşoară.

Adăugat: 24 Septembrie 2015
Ultima actualizare:28 Septembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Oprescu
trimite pe mail

Primarul general suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, află vineri dacă rămâne în arestul Poliţiei.

Redactorul RRA,  Diana Surdu informează că Tribunalul Bucureşti a amânat, joi,  pronunţarea pe marginea cererii apărării de înlocuire a măsurii preventive cu una mai uşoară.

Oprescu se află în arest preventiv de la începutul lunii, pentru luare de mită.

Potrivit DNA, în ultimi doi ani, el ar fi aderat la un grup bine organizat înfiinţat în administraţia locală, care pretindea de la firmele care doreau contracte cu instituţiile din subordinea primarului un tarif de 70 la sută din profitul brut realizat din execuţia contractelor respective.

Sorin Oprescu este arestat preventiv, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins contestaţia împotriva deciziei instanţei inferioare de a emite mandat pe numele său.

Procurorii DNA îl acuză pe Oprescu că ar fi primit 25.000 de euro mită şi susţin că a aderat la un grup organizat creat în administraţia locală, care pretindea o parte din câştiguri de la firmele care doreau contracte publice.
Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
24 Septembrie 2015
Ultima actualizare:
28 Septembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza