Daniel Constantin: Nu sunt şantajabil

Copreşedintele ALDE, Daniel Comstantin, a anunţat că a depus la comisia de etică şi arbiraj a partidului o contestaţie cu privire la convocarea congresului care va alege un preşedinte unic.

Adăugat: 21 Martie 2017
Ultima actualizare:21 Martie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Daniel Costantin, copreşedinte ALDE arhivă
trimite pe mail

Copreşedintele ALDE, Daniel Constantin, susţine că la comisia de etică şi arbiraj a formaţiuni a fost depusă o contestaţie cu privire la deciziile Delegaţiei Permanente, între care şi cea referitoare la convocarea congresului care va alege un preşedinte unic.

Liderul ALDE spune că în zilele următoare va fi depusă o contestaţie şi în instanţă.

"Pun mai presus oamenii şi principiile decât o funcţie în guvern. Nu sunt şantajabil, aşa cum s-a încercat în aceste zile, nu renunţ la oameni şi la principiile care m-au guvernat până acum în interiorul partidului pentru o funcţie în guvern.Deci, dacă aşa se pune problema, sigur că ştiţi care este alegerea mea. Dacă ne întoarcem la statut o să vedeţi că e scris foarte clar că toate forurile de conducere până la congres trebuie să fie constituite din echipe paritare", a spus Constantin.

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, declara ieri că neînţelegerile pe care le are cu Daniel Constantin pot duce la o eventuală retragere a sprijinului politic pentru acesta şi prin urmare a pierderii funcţiilor de vicepremier şi ministru al mediului, transmite redactorul RRA.
 Autor:
Cătălin Purcaru
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
21 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza