Dan Șova, purtător de cuvânt al PSD

"Iohannis şi Blaga vorbesc despre presiuni, dar singurul politician arestat pentru aşa ceva este tocmai primarul PDL din Rădăuţi, care a şantajat un consilier local pentru ca acesta să vină la democrat-liberali".

Adăugat: 12 Septembrie 2014
Ultima actualizare:12 Septembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, consideră că moţiunea de cenzură depusă de Alianţa Creştin-Liberală  reprezintă o sfidare și un gest "scandalos".

"Anunţul de astăzi al lui Iohannis şi Blaga reprezintă o sfidare. Este un gest scandalos, prin motivaţiile folosite. Iohannis şi Blaga vorbesc despre presiuni, dar singurul politician arestat pentru aşa ceva este tocmai primarul PDL din Rădăuţi, care a şantajat un consilier local pentru ca acesta să vină la democrat-liberali. Iohannis şi Blaga trebuiau să depună moţiune împotriva propriilor oameni, dacă tot au făcut un astfel de gest, care este, repet, scandalos, dar şi ridicol în actualul context", a declarat Şova, potrivit unui comunicat de presă.

El susţine că acuzaţiile aduse de ACL nu fac decât "să confirme colaborarea perfectă între domnii Iohannis şi Băsescu".

Alianţa Creştin-Liberală a depus, vineri, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, intitulată "Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriţi fraudarea alegerilor de către PSD", a anunţat copreşedintele ACL, Klaus Iohannis.

El a arătat că moţiunea este împotriva "abuzurilor repetate ale Guvernului Ponta" şi a fost iniţiată de 171 de parlamentari ai ACL.
 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
12 Septembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza