Dan Octavian Dumitrescu (PER) vrea să modifice Legea electorală

Candidatul Partidului Ecologist Român pentru un mandat de senator în capitală, Dan Octavian Dumitrescu, susţine că Legea electorală trebuie modificată.

Adăugat: 21 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:21 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Dan Octavian Dumitrescu spune că Legea electorală trebuie modificată, pentru că nu acordă şanse egale competitorilor. 

"Legea electorală este construită prost, pentru că, sub masca unui vot uninominal, se urmăreşte un singur lucru: blatul transpartinic între grupurile de putere care alternează la masa la care îşi împart banii bugetari", susţine Dan Octavian Dumitrescu.

Candidatul Partidului Ecologist Român pentru un mandat de senator în capitală, Dan Octavian Dumitrescu, susţine că Bucureştiul are nevoie de politicieni care să lucreze cu adevărat pentru cetăţeni.

Candidaţii PER se declară gata să-şi asume sarcina de a face politică altfel:singuri, fără alianţe, înţelegeri politice mai mult sau mai puţin oficiale, fără traseişti şi fără hoţi.

Ecologiştii militează pentru un Bucuresti care are nevoie de oameni care să facă politică altfel decât s-a facut până acum, de politicieni care după ce merg la serviciu, în Parlament, să revină în mijlocul oamenilor deoarece ascultând şi înţelegând cât pe cât mai mulţi poate un politician să înţeleagî care sunt legile necesare sau folositoare celor ce i-au votat.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
21 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza