Dan Mihalache susţine că Băsescu şi PDL vor boicotarea referendumului

Secretarul general adjunct PNL, Dan Mihalache, susţine că Traian Băsescu şi echipa sa pregătesc o strategie de boicotare a referendumului din 29 iulie.

Adăugat: 23 Iulie 2012
Ultima actualizare:23 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Dan Mihalache a spus că preşedintele suspendat Traian Băsescu şi echipa acestuia pregătesc o strategie de boicotare a referendumului din 29 iulie, dar şi "terenul pentru diversiunea fraudei".

"Azi, Traian Băsescu a spus pentru prima dată ceea ce acoliţii săi repetă de câteva zile, anume că neparticiparea cetăţenilor la referendum este o opţiune viabilă. PDL şi preşedintele suspendat încearcă, în mod iresponsabil şi mincinos, să pregătească terenul pentru diversiunea fraudei pe care să o răspândească după referendum, pe plan intern şi extern", a spus Mihalache.

Secretarul general adjunct PNL face un apel la toţi cetăţenii să participe la referendum, "fiindcă voinţa poporului nu va putea fi suspendată prin aceste manevre care încearcă să îl repună pe Traian Băsescu în scaun".

Dan Mihalache a arătat că Guvernul Ponta se va implica în organizarea referendumului astfel încât în ziua de 29 iulie să nu fie înregistrate incidente grave la secţiile de votare din ţară.Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
23 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza