Cseke Attila: Bihorenii merită să se bucure de autostrada Transilvania din 2018

Cseke Attila susține că introducerea taxei pe combustibil, care ar fi trebuit folosită la construcția autostrăzii.

Adăugat: 19 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:19 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul UDMR pentru Camera Deputaților Cseke Attila susține că bihorenii merită să se bucure de Autostrada Transilvania din 2018, pentru că și ei plătesc taxe.

El a făcut astfel referire la introducerea taxei pe combustibil, care ar fi trebuit folosită la construcția autostrăzii.

"Nu trebuie făcut numai pentru că județul Bihor este județ de graniță și, obligatoriu, evident că trece prin noi. Motivul principal în accepţiunea noastră este că bihorenii, români, maghiari, toţi cei care trăiesc aici merită această autostradă prin taxele şi impozitele pe care le plătesc zilnic şi le-au plătit numai în ultimii 12 ani la bugetul de stat. Deci bihorenii merită să aibă această autostradă. Nu înţelegem de ce nu o avem şi de ce nu s-a putut finaliza", a spus Cseke Attila.

USR: Investițiile în infrastructură în Moldova au fost minime

Demnitarii USR din regiunea de nord-est vor lucra împreună pentru a avea în Parlament o voce pentru Moldova, afirmă Cosette Chichirău, candidatul Uniunii la Camera Deputaților pentru județul Iași.

"Investițiile în infrastructură în Moldova au fost minime sau inexistente. Deși Moldova contribuie relativ puțin la bugetul țării, primește și mai puțin decât contribuie pe investiții mari. Nu avem încă o autostradă care să plece din Moldova, nu avem drumuri multe și bune, ca să nu mai vorbim de educați și sănătate. Și aș vrea ca în Parlament să discutăm legea bugetului în fiecare an, mult mai mult decât se discută acum", a sustinut Cosette Chichirău.

Reprezentanții ANR "vor face o altfel de politică"

Dacă vor primi votul cetățenilor la alegerile din decembrie, reprezentanții ANR vor face o altfel de politică, susține Violeta Nanu.

"Prin echipa pe care o avem pentru Camera Deputaților și pentru Senat, noi ne propunem ca dacă vom obține votul gălățenilor și îi convingem că avem o platformă politică de dreapta și românească în adevăratul sens al cuvântului, nu doar vorbe în vânt, sunt șanse mari să putem să fim glasul celor care tac în momentul de față, celor care sunt plictisiți de ceea ce văd că se întâmplă în Parlament, a celor care sunt dezamăgiți de ceea ce s-a întâmplat în politica românească în ultimii 25 de ani", a declarat Nanu.

Violeta Nanu ocupă poziția a doua pe lista de candidați ai Partidului Alianța Noastră România pentru Camera Deputaților în Galați.

Programul PSD "oferă tinerilor cele mai multe oportunități"

Candidatul PSD pentru un mandat de deputat în București, Gabriel Petrea, susține că programul de guvernare realizat de partidul din care face parte oferă tinerilor cele mai multe oportunități.

"Dacă la alegerile locale avem cea mai mare echipă de tineri aleși locali, din România, la alegerile parlamentare sunt aproape sigur că vom avea cei mai mulți tineri deputați și senatori din România și meritul ăsta se datorează echipei de conducere a PSD și domnului președinte Dragnea. În al doilea rând, eu cât am fost președinte la Uniunea Națională a tuturor Studenților din România nu a venit nimeni să ne ofere atâtea lucruri pentru studenți. Doamna primar este primul ales local care a înțeles că viitorul acestei țări stă în această generație", a spus Gabriel Petrea.

Liberalii susțin învățământul profesional

Liberalii susțin creșterea bugetului alocat educației, dezvoltarea învățământului profesional și stabilirea unui examen de bacalaureat diferențiat în funcție de traseul educațional ulterior, afirmă vicepreședintele PNL, Raluca Turcan. 

"Dacă vrei învățământ profesional primești o calificare pentru meseria pe care o înveți. Dacă vrei să te duci din vățământul profesional la facultate dai o anumită formă de bacalaureat și te duci doar la anumite facultărți. Dacă termini un învățământ teoretic, să ai un bacalaureat care să-ți permită accesul la toate universitățile. Asta este o soluție clară pentru cei 700.000 de copii care nu au luat bacalaureatul în ultimii ani", a sustinut Raluca Turcan.

PRU merge din poartă în poartă

Candidații Partidului România Unită din Caraș-Severin preferă să-și promoveze mesajele electorale mergând din poartă în poartă.

Este cel mai eficient mod de a prezenta programul partidului, spune președintele filialei județene PRU, Claudiu Pasăre.

"Am făcut până acum, vă asigur, aproape 13.000 de kilometri în Caraș-Severin, împreună cu colegul meu, locul I de la Senat, cu Mihai Dorel Jurchescu și vă spun că atunci când am adunat acele 6.000 de semnături de susținere am realizat, totuși, că cel mai bun mod de a ne face campanie electorală, într-adevăr, este cel de a merge și a sta de vorbă cu omul. Împărțim județul pe zone, să știm foarte clar care unde suntem, să încercăm să închidem la un moment dat cerculețul și să știm foarte bine că am fost și ne-am întâlnit cu alegătorii și, bineînțeles, reprezentăm programul politic", a declarat Claudiu Pasăre.Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza