CSAT, convocat săptămâna viitoare

Participarea Armatei Române la o misiune sub conducerea NATO şi strategia naţională în domeniul prevenirii proliferării armelor de distrugere în masă se află pe agenda viitoarei şedinţe a CSAT.

Adăugat: 7 Septembrie 2017
Ultima actualizare:7 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru săptămâna viitoare, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat că pe ordinea de zi figurează mai multe subiecte.

"V-aş da două elemente care există pe ordinea de zi a acestei şedinţe, şi anume, participarea Armatei Române cu o capabilitate navală la o misiune sub conducerea NATO în semestrul II al anului 2017 şi strategia naţională în domeniul prevenirii proliferării armelor de distrugere în masă", a spus Mădălina Dobrovolschi.  

Preşedintele României a fost informat în permanenţă despre situaţia din Ministerul Apărării, a mai precizat purtătoarea de cuvânt a Administraţiei Prezidenţiale, răspunzând unei întrebări referitoare la demisia ministrului Adrian Ţuţuianu.

Şeful statului a avut un dialog cu premierul pe această temă şi a solicitat soluţionarea problemelor, a mai spus Mădălina Dobrovolschi, citată de redactorul RRA, Alina Stănuţă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
7 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza