Cristian Preda, va fi exclus din PMP

Colegiul Executiv al PMP a decis, aseară, excluderea din partid a europarlamentarului Cristian Preda, pe motiv că ar fi susţinut un alt candidat la prezidenţiale, respectiv pe Monica Macovei.

Adăugat: 4 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:13 Decembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Cristian Preda, europarlamentar
trimite pe mail

Preşedinta Partidului Mişcarea Populară , Elena Udrea, a declarat luni seară, că nu l-a băgat în seamă până acum pe europarlamentarul Cristian Preda, care a criticat-o în mai multe rânduri, pentru că a aşteptat să se termine campania electorală, adăugând că în politică este important caracterul.

Ea a adăugat că în politică şi în viaţă "este foarte important caracterul".

"Pe domnul Preda nu prea l-am băgat în seamă în ultimul timp şi am cerut colegilor în toată această perioadă, care de multe ori s-a dorit să fie dat afară, le-am cerut să aştepte să se termine campania, că nu avea rost să îi dăm satisfacţia de a vorbi despre dânsul. Eu cred că în politică este foarte important caracterul, ca şi în viaţă, de aceea despre oameni precum Cristian Preda nu am ce să spun", a afirmat Udrea la finalul şedinţei conducerii PMP.

PMP cere, de asemenea, excluderea lui Preda din Parlamentul European.

La aceeaşi întâlnire, s-a mai decis ca, până la sfârşitul săptămânii, PMP să se pronunţe care este candidatul la alegerile prezidenţiale pe care-l va susţine în al doilea tur de scrutin.

Liderul formaţiunii, Elena Udrea, a exclus, însă, orice negociere pe această temă. 

"Nu vom negocia nimic. Nu am intrat în competiţia aceasta pentru a negocia ceva în turul doi. Eu nu cred că electoratul este unul de buzunar şi, din respect pentru ei, nu cred că un electorat se poate negocia şi nici nu intenţionam să fac lucrul acesta" a mai afirmat Elena Udrea. Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
4 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:
13 Decembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza