Crinuţa Dumitrean, plasată în arest preventiv

Fosta şefă a ANRP, Crinuţa Dumitrean, va fi plasată în arest preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar în care mai sunt urmăriţi penal deputaţii Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu.

Adăugat: 28 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:28 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Crinuţa Dumitrean
trimite pe mail

Fosta şefă a Autorităţii Naţionale de Restituire a Proprietăţilor, Crinuţa Dumitrean, va plasată în arest preventiv pentru 30 de zile, a decis, astăzi, un judecător de drepturi şi libertăţi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Aceeaşi măsură va fi luată şi faţă de alte cinci persoane reţinute anterior într- un nou dosar de corupţie vizând acordarea unor despăbugiri supraevaluate de către ANRP.

Deciziile de astăzi sunt executorii, dar nu sunt definitive, precizează reporterul Diana Surdu.

În acelaşi dosar sunt urmăriţi penal şi doi parlamentari: Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu, pentru care procurorii cer ridicarea imunităţii în vederea arestării preventive.

Deputatul liberal Ioan Oltean este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru complicitate la abuz în serviciu şi trafic de influenţă în legătură cu acordarea unor despăgubiri pentru un teren din Piteşti.

În acelaşi dosar, deputatul Cătălin Teodorescu, la data faptei membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, se află deja sub control judiciar pentru abuz în serviciu.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
28 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza