Crin Antonescu, preşedintele PNL

"Nu vede toată lumea cum a mers pactul de coabitare? A mers o vreme bine şi-au făcut fiecare nişte interese, după care s-a schimbat situaţia".

Adăugat: 8 Octombrie 2013
Ultima actualizare:8 Octombrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

După ce a lansat critici deopotrivă către premier şi către preşedinte, Crin Antonescu,  liderul PNL, cataloghează drept "caraghioasă" activarea comisiei de mediere a conflictului dintre cei doi.

Mai mult, Crin Antonescu, cel care condamnat de la început semnarea documentului dintre preşedintele ţării şi premier,  consideră că pactul a funcţionat bine, atâta vreme cât Victor Ponta şi Traian Băsescu au avut de câştigat din punct de vedere politic.  

"Ieşirea de ieri a domnului Băsescu, pentru mine, face parte din registrul comediei bufe, ca să ţii din treabă un ministru de externe şi un ministru al justiţiei, pe de altă parte, ca să ţii din treabă nişte consilieri prezidenţiali, care au de făcut un partid, adică nu este uşor. Cum să se împace şi să evalueze cum a mers pactul de coabitare? Păi, nu vede toată lumea cum a mers pactul de coabitare? A mers o vreme bine şi-au făcut fiecare nişte interese, după care s-a schimbat situaţia", a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, liderul PNL.Autor:
Mihaela Enache
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
8 Octombrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza