Crin Antonescu: Lui Traian Băsescu îi este frică de votul românilor

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, susţine că decizia PDL de a boicota referendumul arată că lui Traian Băsescu îi este frică de votul românilor.

Adăugat: 25 Iulie 2012
Ultima actualizare:25 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, spune  că Traian Băsescu a decis să boicoteze referendumul pentru că îi este frică de votul românilor.

"Traian Băsescu îşi aruncă azi masca şi nu mai are curaj  spunând: staţi acasă, mi-e frică de votul vostru! Eu vă spun: veniţi, indiferent ce aţi vota",  a declarat Crin Antonescu.

La mitingul organizat la Oradea el le-a cerut oamenilor să vină la vot pentru a-l demite pe preşedinte.

"S-au pregătit cele mai incorecte condiţii pentru ca, în ciuda votului a milioane de oameni, Traian Băsescu să rămână la putere. Suntem în situaţia nedemocratică în care un om, teoretic şi cu zero voturi, pentru că şi-a alungat de la urne toţi susţinătorii, să-şi bată joc de votul a 6-7-8 milioane de oameni şi să revină la putere fără nicun vot!", a spus Antonescu.  

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, critică impunerea pragului de 50%+1 pentru ca referendumul să fie validat.

Justiţia va deveni liberă "după plecarea lui Băsescu"

Crin Antonescu îi asigură pe partenerii europeni ai ţării noastre că justiţia va deveni cu adevărat liberă abia după plecarea lui Băsescu de la Cotroceni.  

"Vă asigur că după plecarea lui Traian Băsescu, justiţia va face spectaculoase progrese în combaterea corupţiei şi condamnarea corupţilor. Duminică vom vedea câţi dintre noi vor schimbarea, iar în democraţie schimbările se fac prin vot", a spus Antonescu la mitingul de la Oradea.

Potrivit Agerpres, peste 10.000 de oameni din judeţele din nord-vestul României au participat marţi seară la mitingul organizat de USL la Oradea în Piaţa Independenţei, delegaţii sosite din Sălaj, Cluj, Satu Mare, Arad şi Maramureş, lideri de organizaţii PSD, PNL şi PC, simpatizanţi, preşedinţi de Consilii Judeţene, reprezentanţi ai autorităţilor locale.
 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
25 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza