Cosmin Necula vrea să schimbe "faţa" oraşului Bacău

Spitalul Municipal şi investiţiile sunt priorităţile candidatului PSD la funcţia de primar al municipiului Bacău.

Adăugat: 24 Mai 2016
Ultima actualizare:24 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Cosmin Necula. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Cosmin Necula, propunerea PSD pentru funcţia de primar al municipiului Bacău, doreşte să schimbe împreună cu cetăţenii faţa oraşului după 12 ani de administraţie liberală.

Programul său se concentrează pe proiectele necesare şi pe cele care trebuie finalizate în municipiu.

"Eu cred că Spitalul Municipal este principalul proiect investiţional pe care municipiul Bacău trebuie să-l efectueze. După finalizarea aceluia putem să începem să discutăm despre alte fronturi investiţionale. Spitalul Municipal, alături de şoselele municipiului Bacău, de infrastructura şi de concentrarea pe crearea de locuri de muncă cred că sunt principalele trei obiective pe care le avem ca şi candidaţi şi cred că, indiferent de ce culoare politică ai, cred că este obligatoriu să discuţi despre aceste trei lucruri", a spus Cosmin Necula.

Marius Bălu duce o campanie electorală decentă

Candidatul PNL la preşedinţia Consiliului judeţean Mehedinţi, senatorul Marius Bălu, a declarat într-o conferinţă de presă la Drobeta Turnu Severin că va continua să ducă o campanie electorală decentă.

Marius Bălu a precizat că liberalii vor explica oamenilor care sunt cei trei poli pentru dezvoltarea economică a judeţului.

"Le-am explicat oamenilor despre ceea ce intenţionăm să facem în următorii patru ani, despre cei trei poli de dezvoltare pe care îi considerăm pentru judeţul Mehedinţi, dezvoltarea economică şi a mediului de afaceri, dezvoltarea turismului şi dezvoltarea agriculturii. Am stat să le explicăm pentru că aaşa considerăm că este normal, să vorbim cu oamenii faţă în faţă", a susţinut Marius Bălu.

Kovács Richárd propune decontaminarea terenurilor din centrul oraşului Baia Mare

Candidatul UDMR la Consiliul local Baia Mare, Kovács Richárd, crede că marea problemă a oraşului o reprezintă lipsa terenurilor care să fie în proprietatea Consiliului.

El oferă o soluţie, şi anume decontaminarea unor terenuri care se află în centrul oraşului şi care se poate face cu fonduri europene.

"Trebuie să găsim o formă legală pentru decontaminarea acestor terenuri. Administraţia publică locală nu-şi poate permite să stea patru ani, în următorul mandat, cu mâinile în sâni şi să nu se întâmple nimic cu această uriaşă platformă a Cuprom-ului, care este deja aproape în mijlocul oraşului pentru că oraşul se dezvoltă foarte frumos, mă refer la centrul oraşului. Şi platforma Cuprom , încet, încet, ajunge să fie parte integrantă din centrul oraşului. Nu putem să lăsăm o pată cum este această platformă pe faţa Băii Mari", a spus Kovács Richárd.

Samuel Caba promite "o schimbare de calitate" a Aradului

Samuel Caba, candidatul PMP la Primăria Aradului, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că se simte câştigător având în vedere că alături de el se află Traian Băsescu, cel care a câştigat toate luptele electorale.

"Ce vreau să vă spun este că e deja un singur învingător, pentru că este lângă mine cel care a câştigat toate bătăliile. Mă bucur pentru că domnul preşedinte Traian Băsescu a venit aici, la Arad. Cu siguranţă vom avea un scor bun, nu numai că voi câştiga Primăria Aradului, dar cred că şi ca partid vom avea un cuvânt greu de spus ca să putem să facem o schimbare de calitate, o schimbare în bine cu adevărat, cum merită arădenii", a declarat Samuel Caba.

Barbu: Locuitorii să se implice activ în administrarea oraşelor

Candidatul ALDE pentru Primăria General a Capitalei, Daniel Barbu, s-a referit la responsabilizarea împărtăşită cu cetăţenii.

Este vorba ca locuitorii să se implice activ în administrarea oraşelor în care trăiesc.

Daniel Barbu a explicat cum va funcţiona această colaborare.

"Noi contăm pe acest ajutor /.../ trimiţându-le acasă un chestionar cu un plic de retur. E mult mai ieftin decât să-i convoci la urne într-o duminică, să organizezi centre de votare, să tipăreşti buletine de vot. Sigur, nu va fi un referendum în sensul prevăzut de lege, dar va fi un referendum de care evident că primarul general, primarii de sector nu vor putea să nu ţină seamă de ceea ce cetăţenii vor dori", a mai spus Daniel Barbu.
 

Agenda candidaţilor

Partidul Naţional Liberal aniversează astăzi 141 de ani de la înfiinţarea sa în cadrul unui eveniment organizat la Hanul Gabroveni din Bucureşti.

Vor fi perzente personalităţi ale PNL, ale vieţii culturale şi societăţii civile.

Vor lua parte copreşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga şi candidatul la Primăria Generală a capitalei, Cătălin Predoiu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se află din această dimineaţă într-un turneu electoral în judeţul Hunedoara.

El s-a întâlnit cu cetăţenii la cinematograful Luceafărul, iar de la ora 12:00 va fi la Sala de Marmură a Primăriei municipiului Petroşani pentru o altă întâlnire electorală.

După-amiază, Liviu Dragnea va vizita judeţul Alba, de la ora 15:00 oraşul Cugir şi de la ora 17:00 municipiul Sebeş.

Preşedintele Partidului Social Românesc, senatorul Mircea Geoană, va efectua astăzi o scurtă vizită în mai multe localităţi din nordul judeţului Mehedinţi.

După-amiază, de la ora 18:30, Daniel Barbu, candidatul ALDE la Primăria Generală a capitalei, şi Robert Stan, candidat la funcţia de primar al Sectorului 6, se vor întâlni cu preşedinţii asociaţiilor de locatari din sector la Sala de Consiliu a primăriei din Calea Plevnei.


 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza