Conturile de execuţie ale bugetului de stat, pe lista şedinţei de guvern

Guvernul urmează să aprobe astăzi două proiecte de lege care vizează aprobarea conturilor de execuţie ale bugetului de stat, bugetului asigurărilor sociale şi de sănătate şi al asigurărilor pentru şomaj pentru anul 2015.

Adăugat: 6 Iulie 2016
Ultima actualizare:6 Iulie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

De asemenea executivul ar urma să mai aprobe în şedinţa de guvern de azi, mai multe proiecte de hotărâre pe care, care privesc aprobarea unui program destinat creşterii calităţii vieţii persoanelor vârstnice internate în centre specializate, metodologia necesară ajutorului pentru achiziţionarea de calculatoare şi aprobarea unui memorandum destinat cooperării între Ministerele Apărării Naţionale din România şi Italia.

Un alt proiect de hotărâre ar urma să reglementeze înscrierea crucii eroilor români din Primul Război Mondial, amplasată pe masivul Caraiman, în inventarul centralizat al statului, pentru ca apoi, aceasta să fie dată în administrarea Ministerului Apărării Naţionale.

Guvernul urmează să mai stabilească astăzi, prin hotărâre, conţinutul, forma, dimensiunea şi modelul titlurilor de călătorie eliberate de misiunile diplomatice ale României şi să aprobe acorduri între România şi Azerbaidjan, privind eliminarea vizelor pentru posesorii de paşapoarte de serviciu.

Prin hotărâre de guvern, vor mai fi modificate şi aprobate normele metodologice privind accesul la informaţiile de interes public şi acordate sume pentru unele zone afectate de inundaţii.

Executivul are în vedere şi aprobarea unui memorandum care vizează contractarea unui împrumut în valoare de maximum 750 de milioane de euro de la Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.Autor:
Alin Şerbănescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
6 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza