Consultări la Palatul Cotroceni pe tema referendumului

La Palatul Cotroceni au avut loc consultări între preşedintele Klaus Iohannis şi reprezentanţi ai societăţii civile, pe tema referendumului pentru justiţie.

Adăugat: 25 Martie 2019
Ultima actualizare:26 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, preşedintele României
trimite pe mail

UPDATE Klaus Iohannis a avut consultări cu reprezentanţi ai societăţii civile pe tema referendumului pentru justiţie

Consultările preşedintelui Klaus Iohannis cu reprezentanţi ai societăţii civile pe tema referendumului pentru justiţie s-au încheiat după aproximativ o oră şi jumătate de discuţii.

Fondatorul organizaţiei Iniţiativa România, Elena Ghioc, spune că şeful statului a anunţat în cadrul întâlnirii că referendumul pe tema justiţiei va fi organizat în acelaşi timp cu alegerile europarlamentare din 26 mai.

Au fost reprezentate peste 20 de asociaţii şi organizaţii neguvernamentale, precum Funky Citizens, Expert Forum, Centrul de Resurse Juridice sau Asociaţia Pro-Democraţia.

Mâine, preşedintele Klaus Iohannis are programată o întâlnire cu reprezentanţi ai autorităţii judecătoreşti şi ai asociaţiilor profesionale ale magistraţilor pe tema situaţiei actuale din sistemul judiciar, transmite redactorul RRA Oana Bâlă.

-----------------------------------------------

La Palatul Cotroceni vor avea loc, marţi, consultări între preşedintele Klaus Iohannis şi reprezentanţi ai societăţii civile pe tema referendumului pentru justiţie.

Săptămâna trecută, mai mulţi reprezentanţi ai societăţii civile au anunţat că au primit şi au acceptat invitaţia de a participa la aceste consultări.

Amintim că preşedintele Klaus Iohannis declara săptămâna trecută că intenţionează să convoace un referendum naţional pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare.    

Liderul PSD, Liviu Dragnea a afirmat astăzi că un referendum pe 26 mai, în ziua alegerilor europarlamentare, este o încercare de defavorizare a PSD 'prin mijloace nepolitice şi nelegale'.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
25 Martie 2019
Ultima actualizare:
26 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza