Constantin Şovăială sprijină locuitorii din mediul rural

Candidatul ARD în colegiul 6 judeţul Sibiu pentru Camera Deputaţilor, Constantin Şovăială, şi-a propus ca în cazul în care va fi ales să iniţieze zece proiecte de lege care să vină în sprijinul locuitorilor din mediul rural.

Adăugat: 12 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:12 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Constantin Şovăială a afirmat, luni, că în cazul în care va fi ales la alegerile parlamentare, are în vedere sprijinirea locuitorilor din mediu rural şi a anunţat că va înainta un proiect de lege pentru înfiinţarea teatrelor populare şi  pentru crearea centrelor zonale şi regionale de comercializare a produselor locale.

"Proiectul de lege pentru protejarea şi regenerarea păşunilor alpine, proiectul de lege pentru înfiinţarea teatrelor populare, proiectul de lege pentru stimularea înfiinţării farmaciilor veterinare locale, proiectul de lege pentru crearea centrelor zonale şi regionale de comercializare a produselor locale, proiectul de lege pentru stimularea dezvoltării unităţilor economice de prelucrare a produselor derivate din creşterea animalelor", a declarat Constantin Şovăială.

Constantin Şovăială spune că dacă va ajunge în Camera Deputaţilor îşi va îndeplini promisiunile, la fel cum a făcut-o şi până acum.  

"Pe întreaga perioadă a mandatului în care am fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu am dat dovadă de profesionalism, seriozitate şi competenţă în toate demersurile. Oamenii ştiu. Dovada în acest sens sunt realizările mele. Palpabile, vizibile, măsurabile. Sunt un om dedicat. Am mers în toate localităţile care aparţin Mărginimii Sibiului. Am ascultat cu atenţie problemele fiecăruia dintre locuitori. Le cunosc îndeaproape", a declarat Şovăială.

Luni seară are loc la Teatrul Evreiesc de Stat lansarea candidaţilor ARD din sectorul 3 Bucureşti.

La eveniment participă preşedintele PDL Bucureşti, Adriean Videanu, care este şi coordonatorul campaniei electorale ARD, vicepreşedintele PDL, Sulfina Barbu şi senatorul Cristian Rădulescu, alături de candidaţii Alianţei în capitală.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Alina Dobrinescu
Reporter:
Carmen Vulcan, Bogdan Isopescu
Adăugat:
12 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza