Constantin: România ar putea exporta oi în China

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anunţat că tema privind exportul de oi în China va fi discutată cu omologul său chinez în cursul lunii iunie, când acesta va sosi la Bucureşti.

Adăugat: 25 Aprilie 2014
Ultima actualizare:25 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii, a declarat vineri că România ar putea exporta oi în China, ţara noastră având un potenţial mai mare pentru exportul de ovine decât pentru cel de bovine.
    
"Este posibil să exportăm oi în China, este acolo un interes, dar încă nu avem acordul semnat pe această zonă. Şi-au exprimat, deja, intenţia şi vom analiza. România are potenţial, mai ales pe oi, avem un potenţial mai mare decât pe zona de bovine", a declarat Constantin.

Ministrul Agriculturii a spus că acest subiect va fi discutat cu omologul său chinez în cursul lunii iunie, când acesta va sosi la Bucureşti, deoarece în acea perioadă va efectua o serie de vizite prin Europa.

"Vom avea o întâlnire în luna iunie cu ministrul chinez al Agriculturii care va veni la Bucureşti. Intenţiile au fost, deja, anunţate de prim-ministrul chinez şi cel român şi nu facem altceva decât să implementăm acordurile stabilite anterior", a mai adăugat ministrul Agriculturii.
    
Daniel Constantin a vizitat în cursul zilei de vineri Târgul Agraria, organizat în complexul Expo Transilvania din Cluj-Napoca, în colaborare cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, la care participă 250 de expozanţi.Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
25 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza