Conducerea interimară a PNL Timiş a anulat alegerile pentru noul președinte

O parte din delegaţi au continuat, însă, să voteze, alegându-l pe Raul Ambrus la conducerea filialei locale. Rămâne de văzut dacă aceste alegeri vor fi validate de la centru.

Adăugat: 4 Iulie 2021
Ultima actualizare:4 Iulie 2021

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Conducerea interimară a PNL Timiş a anulat scrutinul de astăzi pentru alegerea noului preşedinte al organizaţiei locale.

150 de liberali au fost eliminaţi de pe lista de votanţi şi nu au fost lăsaţi să intre în clădire pe motiv că nu aveau domiciliul sau rezidenţa în Timişoara.

Aceştia au huiduit în stradă, apoi au forţat intrarea. În acel moment, preşedintele interimar al PNL Timişoara,

Alin Nica, a suspendat şedinţa şi a părăsit sala, împreună cu candidatul pe care-l susţine.

Alin Nica: Oameni care nu au drept de vot, unii din Lugoj, au forțat intrarea în sala în care se desfășura conferința de alegeri și au perturbat serios buna desfășurare a acestuia. Din păcate, s-a ajuns chiar la sustragerea însemnelor partidului, ştampila cu semnătura mea, ceea ce este foarte grav. În consecință am hotărât să facem plângeri penale. Aceste comportamente nu sunt reprezentative pentru Partidul Național Liberal și în consecință, voi propune sancțiuni în conformitate cu statutul PNL.
 

O parte din delegaţi au continuat, însă, să voteze, alegându-l pe Raul Ambrus la conducerea filialei locale. Rămâne de văzut dacă aceste alegeri vor fi validate de la centru.Autor:
Alina Bujancă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
4 Iulie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza