Concert caritabil la Sala Radio pentru copii

Evenimentulul caritabil organizat de Radio România şi Fundaţia Vodafone face parte dintr-o serie de concerte şi spectacole pentru copii, organizate periodic.

Adăugat: 6 Iunie 2015
Ultima actualizare:6 Iunie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Concert caritabil la sala radio. Foto: Alexandru Dolea
trimite pe mail

COMUNICAT RADIO ROMANIA: Radio România şi Fundaţia Vodafone România au organizat sâmbătă, 6 iunie, la Sala Radio, un concert caritabil la care au fost invitaţi peste 700 de copii de la centre de zi şi de plasament aflate în grija ONG-urilor partenere ale Fundaţiei Vodafone România.

Dedicat Zilei Copiilor, evenimentul face parte dintr-o serie de concerte şi spectacole pentru copii, organizate periodic de Radio România şi Fundaţia Vodafone.

Cei mici au fost invitaţi, pentru câteva ore, să pătrundă într-o lume de basm în care personaje costumate în prinţi, prinţese, spiriduşi şi eroi cunoscuţi din basme i-au antrenat să participe la jocuri şi ateliere de creaţie (face painting, numere de magie, baloane şi figurine din baloane, teatru de păpuşi, LEGO).

Ziua Copiilor s-a încheiat cu un spectacol susţinut de Corul de Copii Radio, Mădălin Voicu, Maria Grosu, Nicoleta Luca, Bibi, Magicianul şi presărat cu multe surprize care au stârnit ropote de aplauze şi ovaţii din partea micilor spectatori.

Şi pentru a da mai departe, la rândul lor, ceva din bucuria acestei zile dedicate copiilor, mulţi dintre cei prezenţi au răspuns invitaţiei organizatorilor de a dona câte o jucărie pentru alţi copii mai puţin norocoşi decât ei.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza