Comunitatea evreiească din München, aproape de familiile victimelor atacului

Lidera comunităţii evreieşti din München afirmă că autorităţile germane ar trebui să ia măsuri decisive împotriva extremiştilor.

Adăugat: 23 Iulie 2016
Ultima actualizare:23 Iulie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Comunitatea evreiească din München transmite că este aproape de familiile victimelor atacului şi avertizează că intoleranţa şi opiniile anti-democratice sunt tot mai răspândite în anumite părţi ale societăţii europene.

Preşedinta comunităţii spune că spune că nicăieri nu există securitate sută la sută, dar oamenii au nevoie să simtă că se fac eforturi pentru împiedicarea extremiştilor.

Lidera comunităţii evreieşti din München afirmă că autorităţile germane ar trebui să ia măsuri decisive împotriva extremiştilor.

A fost doar o chestiune de timp până când terorismul a lovit în Germania, reamintind de atacul dintr-un tren, revendicat de Daesh, organizaţia Stat Islamic.

Dna Knobloch spune că oamenii sunt în stare de şoc, există incertitudini şi nelinişti, dar cel mai important lucru este angajamentul populaţiei de a combate tot ce ameninţă valorile libertăţii şi democraţiei.

Lidera comunităţii din München a declarat că evreii nu vor fi intimidaţi.

"E necesară o acţiune determinată şi coerentă împotriva extremiştilor, în special a propagandei prin Internet, unde este transmisă ideologia radicală şi se furnizează sfaturi pentru modul în care să fie comise atacuri. Societatea europeană se confruntă cu ura, rasismul, în particular, islamul radical".Autor:
Dragoş Ciocârlan
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
23 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza