Comisiile reunite de buget-finanţe reiau dezbaterile pe buget

Comisiile reunite de buget-finanţe intenţionează să finalizeze astăzi dezbaterile pe marginea bugetului şi să facă inclusiv raportul final asupra proiectului de buget.

Adăugat: 15 Decembrie 2017
Ultima actualizare:15 Decembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

La Parlament, Comisiile reunite de buget şi finanţe reiau dezbaterile asupra proiectului de buget pe anul viitor.

Intenţionează să dea astăzi raportul final şi până acum proiectul a rămas, în cea mai mare parte, în forma propusă de guvern.

După ce ieri au lucrat aproape până la miezul nopţii, Comisiile reunite de buget-finanţe intenţionează să finalizeze astăzi dezbaterile pe marginea bugetului pentru anul viitor şi să facă inclusiv raportul final asupra proiectului de buget.

Este puţin probabil să mai fie aprobat vreun amendament care să vizeze suplimentare de bani şi asta, pentru că reprezentanţii Ministerului Finanţelor au anunţat încă de ieri că sumele din fondul de rezervă au fost epuizate.

Printre instituţiile ale căror bugete vor fi discutate astăzi în comisiile de buget-finanţe se numără Ministerul Românilor de Pretutindeni, Ministerul Finanţelor, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Academia Română şi Societatea Română de Radiodifuziune.

Se va da un aviz şi pe marginea bugetului asigurărilor sociale de stat.

În zilele precedente au fost aprobate relativ puţine amendamente, însă printre instituţiile pentru care au fost avizate majorări de sume sunt Ministerul Transporturilor, cel al Culturii şi cel al Agriculturii. Lucrările Comisiilor reunite de buget-finanţe urmează să înceapă în câteva momente.Autor:
Iulian Olescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
15 Decembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza