Comisiile de anchetă a rectificărilor bugetare cer prelungirea termenului

Comisiile reunite de buget-finanţe vor solicita prelungirea până la 15 februarie a termenului de depunere a raportului în cazul anchetei privind rectificările bugetare pozitive făcute de Cabinetul Cioloş.

Adăugat: 19 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:19 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Motivul este legat de faptul că săptămâna viitoare ar urma să fie depus la Parlament proiectul de buget, care trebuie discutat tot în Comisiile de buget-finanţe.

Senatorii şi deputaţii au continuat astăzi audierile, la nivel de secretari de stat, şi vor să aştepte rezultatele auditului pe care îl face Curtea de Conturi la Ministerul Finanţelor, a precizat Viorel Arcaş, preşedintele comisiei de specialitate a Senatului.

"25 ianuarie, abia cunoaştem execuţia. Raportul Curţii de Conturi încă nu-l avem; sunt documentaţii care se fac pe teren de către Curtea de Conturi şi atunci va trebui să ţinem cont şi putem sta puţin de vorbă în comisie, după ce au şi ei raportul. Miercuri avem în vedere să-i convocăm pe cei de la Comisia de evaluare a veniturilor şi Comisia naţională de prognoză", a declarat el.

Cele două comisii aveau termen din partea Birourilor Permanente până la sfârşitul săptămânii viitoare pentru efectuarea anchetei şi întocmirea raportului, precizează redactorul RRA, Angela Matei.Autor:
Angela Matei
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
19 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza