Colaborarea dintre Radio România și Radio Bulgaria, discutată la București

Perspectivele colaborării şi promovării schimburilor de programe dintre serviciile publice de radio din România şi Bulgaria au fost discutate la București.

Adăugat: 28 Iulie 2016
Ultima actualizare:28 Iulie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Perspectivele colaborării şi promovării schimburilor de programe dintre serviciile publice de radio din România şi Bulgaria au fost discutate, ieri, la Bucureşti, de Preşedintele Director General al SRR, Ovidiu Miculescu, şi Directorul General al Radiolui Naţional de la Sofia, Alexander Velev.

Într-un interviu acordat colegei noastre Iuliana Anghel, de la Radio Romania Cultural, Alexander Velev şi-a exprimat aprecierea pentru evenimentele culturale de prestigiu organizate de Radio România, precum Festivalul Internaţional al Orchestrelor Radio, ajuns la cea de-a treia ediţie, care va avea loc în perioada 23 septembrie - 1 octombrie, sau Târgul Internaţional de Carte "Gaudeamus", al cărui invitat de onoare va fi în acest an China.

"Cred că acest evenimente sunt o idee extraordinară, deoarce aduc o mai mare vizibilitate şi notorietate pentru Radio România, atât la nivel regional, cât şi mondial. Este foarte important să generezi astfel de evenimente internaţionale în propria ţară. Şi în Bulgaria avem festivaluri şi concursuri muzicale şi vom fi încântaţi să colaborăm cu Radio România, pentru a promova astfel de iniţiative. Am avut şi avem o relaţie bună cu Radio România şi ne dorim să se consolideze în viitor", a spus Alexander Velev.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza