"Coadă" la DNA. Nume importante audiate la sediul central al DNA

La DNA a fost audiat în această dimineaţă, pe lângă Liviu Dragnea, şi fostul ministru Constantin Niţă, acesta fiind citat în dosarul în care este cercetat pentru trafic de influenţă.

Adăugat: 13 Iunie 2016
Ultima actualizare:13 Iunie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

La ieşire, el a declarat că se consideră nevinovat si ca nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu acest dosar dar ca respecta munca procurorilor.

Constantin Niţă a fost chemat şi săptămâna trecută la DNA pentru a i se comunica că i s-a pus sechestru pe mai multe bunuri. 

Niţă este acuzat că i-ar fi solicitat unui om de afaceri un comision de 5% din valoarea unui contract încheiat de societatea comercială a acestuia cu primăria unui municipiu.

Anchetatorii susţin ca  suma solicitata nu a fost achitată integral, ci doua tranşe, de 30.000 euro, respectiv peste 303.000 lei, bani care ar fi fost folosiţi, în mare parte, pentru diverse cheltuieli ale organizaţiei judeţene de partid.

Şi medicul Alexandru Ciocâlteu s-a prezentat în această dimineaţă la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Ciocâlteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenţă 'Sf. Ioan' din Bucureşti, este acuzat de luare de mită.

Potrivit DNA, el ar fi primit diverse sume de bani de la reprezentantul unei firme în schimbul încheierii şi derulării unui contract cu Spitalul ''Sf. Ioan''.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
13 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza