Cioloş a retras-o pe Cristina Guseth de la Justiţie

Premierul desemnat va înainta Parlamentului o altă propunere în locul Cristinei Guseth, nominalizată iniţial la Ministerul Justiţiei.

Adăugat: 17 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:17 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Cristina Guseth
trimite pe mail

Aproape toţi miniştrii desemnaţi de Dacian Cioloş să facă parte din cabinetul său au primit avizul favorabil al comisiilor de specialitate din parlament.

Audierea lui Vasile Dâncu, propus pentru funcţiile de vicepremier şi ministru al dezvoltării regionale a fost amânată pentru astăzi, din motive medicale.

De asemenea, ar urma să aibă loc astăzi şi o nouă audiere pentru viitorul ministru al justiţiei, după ce premierul desemnat a anunţat că retrage propunerea Cristinei Guseth pentru acest post.

Dacian Cioloş a precizat că în această dimineaţă va înainta parlamentului o nouă propunere.

Comisiile de specialitate ale parlamentului încheie în această dimineaţă audierile miniştrilor propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş să facă parte din cabinetul său.

Este aşteptat la Parlament Vasile Dâncu, propus pentru funcţia de vicepremier şi ministru al dezvotării regionale, a cărui audiere a fost amânată din motive medicale.

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc astăzi în plen pentru votul de învestitură al cabinetului condus de Dacian Cioloş.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
17 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza