Chestiunea vizelor pentru Canada ar putea fi rezolvată în scurt timp

Guvernul canadian ar putea da în câteva săptămâni un răspuns în privinţa eliminării vizelor turistice pentru români.

Adăugat: 22 Septembrie 2016
Ultima actualizare:22 Septembrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Anunţul a fost făcut de premierul Dacian Cioloş, după întrevederea pe care a avut-o la New York cu omologul său Justin Trudeau.

Semnalele sunt pozitive, a adpugat premierul României.

"Sunt optimist cu informaţiile pe care le-am primit de la premierul Trudeau. Cred că în câteva săptămâni vom avea un răspuns mai concret despre în ce fel se va face şi în ce termen se va face acest lucru. În urma discuţiilor pe care le-am avut deja la Ottawa cu premierul Trudeau a fost foarte clar că România poate să susţină acordul comercial cu Canada, dar, înainte de aceasta, trebuie clarificate şi anumite lucruri, printre care şi această chestiune a vizelor şi premierul Trudeau m-a asigurat că în curând o să vină cu o propunere în această direcţie, care spre să fie acceptabilă", a explicat  Dacian Cioloş.

Premierul român şi cel canadian s-au întâlnit în marja Adunării Generale a ONU, iar în cadrul convorbirilor, Canada şi-a reconfirmat intenţia de a sprijini brigada multinaţională NATO care va fi constituită în România anul viitor, a transmis trimisul RRA, Petruţa Obrejan.Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
22 Septembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza