Carmen Dan: Eliminarea condiţiei de înălţime va fi menţinută la concursuri

Ministrul de interne, Carmen Dan, aduce precizări referitoare la concursurile pentru admiterea la Academia de Poliţie şi şcolile de agenţi şi subofiţeri.

Adăugat: 5 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:5 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Carmen Dan, ministrul de interne
trimite pe mail

Ministrul de interne, Carmen Dan, afirmă că eliminarea condiţiei de înălţime va fi menţinută şi la concursurile de anul viitor pentru admiterea la Academia de Poliţie şi la şcolile de agenţi şi subofiţeri.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, referitoare la ordinul privind concursurile de admitere la şcolile Ministerului de Interne, pus recent în dezbatere publică, Carmen Dan mai scrie că traseul practic-aplicativ se va utiliza ca probă de verificare a aptitudinilor fizice.

Carmen Dan precizează că pentru concursurile din sursă externă, în funcţie de natura postului, organizatorul examenelor va decide dacă este necesară sau nu introducerea verificării aptitudinilor fizice.

Este cazul, de pildă, al funcţiilor de specialitate care nu impun parcurgerea unei astfel de probe: contabili, medici sau asistenţi medicali ori personal destinat interacţiunii cu publicul.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
5 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza