Candidaţii UDMR "au nevoie de fiecare vot"

Liderul UDMR, Kelemen Hunor susţine că, la aceste alegeri, votul fiecărui cetățean contează foarte mult, iar candidații UDMR au nevoie de fiecare vot.

Adăugat: 21 Mai 2016
Ultima actualizare:21 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Kelemen Hunor, preşedintele UDMR
trimite pe mail

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis un mesaj tuturor susţinătorilor formațiunii să vină la vot pe 5 iunie.

El spune că la aceste alegeri, votul fiecărui cetățean contează foarte mult, iar candidații UDMR au nevoie de fiecare vot.

"O campanie decentă prin întâlnirea directă cu oamenii şi prin mass-media este, sunt convins, la fel de eficient, chiar mai eficient decât celelalte mijloace care nu pot fi folosite în acest an. Nu prin afişe, prin bannere poţi să câştigi alegerile, dar conştientizarea şi mobilizarea sunt extrem de importante în aceste condiţii şi dorim să vină cât mai mulţi la alegerile locale, să fie o prezenţă cât mai mare", a spus Hunor.     

Dragnea către reprezenţii PSD: Să mergeţi cu curaj în această campanie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Suceava, că reprezentaţii partidului său au făcut mult bine pentru comunităţile pe care le reprezintă.

Din acest motiv, Liviu Dragnea i-a îndemnat pe candidaţii PSD să se prezinte cu curaj în faţa alegătorilor.

"Să mergeţi cu curaj în această campanie pentru că aveţi în spate un partid responsabil care a făcut numai lucruri bune în România şi în comune şi în oraşe şi în municipii şi în judeţe şi în actele de guvernare. Aveţi în spate un partid care vă dă curajul să spuneţi că puteţi avea credibilitate pentru că ceea ce spuneţi că se va face, se va face pentru că aveţi garanţia lucrurilor făcute dinainte", a susţinut Dragnea.

Blaga: DNA să ridice toate semnăturile tuturor candidaţilor, începând cu cei ai PNL

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, consideră că este firească solicitarea DNA de a verifica listele cu semnături pentru depunerea candidaturilor.

Vasile Blaga a cerut că această verificare să înceapă chiar cu listele depuse în sprijinul candidaților liberali.

"Eu rog ca DNA să ridice toate semnăturile tuturor candidaţilor, începând cu candidaţii PNL, ca să nu fie nicio problemă. Pe fiecare foaie scrie cine este responsabil şi îi rog să-şi facă datoria faţă de toţi candidaţii din Bucureşti", a susţinut Blaga.

Băsescu: A venit momentul pentru schimbarea clasei politice

Presedintele PMP, Traian Băsescu,  a declarat, într-o conferinta de presa la Arad, ca asteapta pe 5 iunie ca electoratul să-şi probeze sinceritatea.

Traian Băsescu crede că a venit momentul pentru schimbarea clasei politice.

"Acum suntem în faţa electoratului cu un partid nou, cu oameni foarte valoroşi şi ne aşteptăm la sinceritate din partea electoratului când spune că vrea oameni politici noi. Ne aşteptăm ca şi sondajele - care sunt vânturate, cel puţin pe la Bucureşti - să fie infirmate în ziua votului şi într-adevăr românii să probeze onestitatea în care spun "vrem partide noi, vrem oameni noi în politică", a declarat Băsescu.

Geoană: România pierde anual sume uriaşe de bani

Preşedintele  Partidului Social Românesc, Mircea Geoană, a declarat, la Zalău, că este nevoie de o nouă reformă în politica şi economia României, dar şi de reformarea sistemului administrativ pentru a propulsa România printre statele europene dezvoltate.

Mircea Geoană a precizat ca România pierde anual sume uriaşe de bani din fondurile europene, ceea ce este o mare problemă pentru dezvoltarea economiei.

"Este nevoie de un model de creştere diferit, în care investiţiile publice, în care dirijarea, capitalizarea sectorului economic românesc, prin transformarea Eximbank într-o bancă de dezvoltare pentru IMM-uri, crearea unui fond suveran pentru infrastructuri critice ale ţării, infrastructuri, energie, acces la internet. Sunt lucruri pe care toate statele din regiunea noastră le-au făcut", spune Geoană.

Agenda electorală a zilei

Cezar Vâscan, candidatul PNL la funcţia de primar pentru oraşul Moineşti, jud. Bacău, se va întâlni, în această dimineaţă, la Targul saptamanal cu locuitorii orasului.

Nicolae Gnatiuc, lider al organizatiei municipale PSD Oneşti, candideaza pentru functia de primar al oraşului.

El se va afla in mijlocul alegatorilor, astazi, de la ora 17.00, pe strada Stirenului, în zona blocurilor ANL.

La Buzău, copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, participă la prezentarea candidaţilor la ora 12:00, la Sala de festivităţi a Consiliului Judeţean.

Sibiu, are loc conferinţa de presă susţinută de preşedintele PMP Sibiu, Diana Popa, candidat la Consiliul Judeţean, şi de Gligor Ioan, candidat la primăria Sibiu.

Şi în această după-amiază de la ora 17,30, la Giurgiu, va avea loc un miting al candidaţilor Partidului Mişcarea Populară din acest judeţ.
 
 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
21 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza