"Campanie electorală murdară" la Iași

Candidatul PSD la Primăria Iaşi, Mihai Chirica, a declarat că adversarii săi politici au recurs la o campanie electorală murdară.

Adăugat: 19 Mai 2016
Ultima actualizare:19 Mai 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul PNL la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a solicitat, astăzi, public demisia lui Mihai  Chirica din funcţia de edil interimar al Iaşului.

Marius Bodea a precizat că după dezvăluirile făcute pe un post  naţional de ştiri, în urma unei investigaţii jurnalistice care arată  presupuse ilegalităţi comise de Mihai Chirica, singura şansă de reabilitare a acestuia este demisia obligatorie din funcţie.

Pe de altă parte,  candidatul PSD la Primăria Iaşi, Mihai Chirica,  a declarat că adversarii săi politici au recurs la o campanie electorală murdară şi în curând va face precizări referitoare la pliantele nesemnate care au fost distribuite în cutiile poştale ale ieşenilor.

Aleşii ''se plafonează, se plictisesc''

Liderul judeţean al ALDE Suceava şi candidat al partidului pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a declarat astăzi,  că a depus un proiect lege care prevede ca aleşii locali, primarii şi preşedinţii de consilii judeţene să nu poată avea mai mult de două mandate consecutive.

În opinia sa, după un al doilea mandat aleşii ''se plafonează, se plictisesc'' şi se implică mult mai puţin în rezolvarea problemelor comunităţilor în care au fost votaţi.

Totodată, candidatul ALDE la primăria Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu,  a arătat că un alt argument în favoarea unei astfel de legi este acela că după mai multe mandate un primar îşi creează ''un sistem închis de decizie'' şi lucrează mai puţin în interesul oamenilor care l-au votat..
                     Autor:
RADIO IASI
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza