Camelia Voiculescu, audiată la DNA

Camelia Voiculescu, fiica omului de afaceri Dan Voiculescu, este audiată la această oră de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul care vizează cărţile scrise de deţinuţi în închisori.

Adăugat: 14 Iulie 2016
Ultima actualizare:14 Iulie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Aceasta a fost citată în calitate de martor. În acelaşi dosar au mai fost audiaţi săptămâna aceasta mitropoliţii Ardealului şi Dobrogei în legătură cu lucrările scrise de Gigi Becali în penitenciar, în urma cărora i s-a micşorat pedeapsa şi a fost eliberat mai devreme din detenţie.

Potrivit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, 188 de deţinuţi au scris şi publicat peste 400 de cărţi în ultimii doi ani.

Între aceştia  Gigi Becali, George Copos, Cătălin Voicu, Miron Mitrea, Dan Voiculescu, Dan Diaconescu şi Ioan Niculae.

Amintim că Dan Voiculescu a fost audiat  pe 10 iunie în dosarul cărţilor scrise de deţinuţi pentru reducerea pedepselor, în calitate de martor.

La începutul acestui an, procurorii DNA s-au sesizat din oficiu şi cercetează modul în care cadre universitare, reprezentanţi ai unor edituri şi membri ai comisiilor din penitenciare ar fi acţionat concertat pentru ca anumiţi condamnaţi să fie eliberaţi condiţionat pe baza cărţilor scrise în închisoare.Autor:
Diana Surdu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
14 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza