Călin Popescu Tăriceanu susţine mărirea alocaţiilor de stat pentru copii

Fostul premier liberal, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că susţine reluarea programului de sănătate şi mărirea cuantumului alocaţiilor de stat pentru copii.

Adăugat: 6 Iunie 2012
Ultima actualizare:6 Iunie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Fostul premier liberal, Călin Popescu Tăriceanu, a fost într-un turneu electoral în judeţul Olt, pentru a-l susţine pe candidatul PNL la primăria localităţii Scorniceşti - Cătălin Davidescu, şi pe candidaţii la Primăria Caracal - Şerban Cernat, şi la Primăria Corabia - Ştefan Pârlea.

Călin Popescu Tăriceanu a susţinut în faţa alegătorilor că are în intenţie reluarea programului de sănătate, care s-a bucurat de succes, precum şi mărirea cuantumului alocaţiilor de stat pentru copii.

"Vreau ca o serie de măsuri cu caracter social, pe care le-am luat în timul guvernării pe care am condus-o, şi aici mă refer la controlul stării de sănătate a populaţiei şi analizele gratuite să le reluăm. Şi vreau să vă dau un sfat: duceţi-vă şi vă controlaţi periodic, pentru că cel mai uşor este nu să vindecaţi, ci să preveniţi îmbolnairea. Ştiu că acest program a fost apreciat", a declarat Tăriceanu.


 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Alina Dobrinescu
Reporter:
Laura Stoican
Adăugat:
6 Iunie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza