Buşoi: PSD nu a reuşit să îndeplinească niciuna dintre promisiunile electorale în Capitală

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, spune că, după un an de mandat, administraţia PSD nu a reuşit să îndeplinească niciuna dintre promisiunile electorale.

Adăugat: 15 Iulie 2017
Ultima actualizare:15 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Cristian Buşoi, preşedintele PNL Bucureşti
trimite pe mail

PNL a lansat, astăzi, o campanie de informare a bucureştenilor cu privire la stadiul proiectelor anunţate în campania electorală de primarul general, Gabriela Firea.

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, spune că, după un an de mandat, administraţia PSD nu a reuşit să îndeplinească niciuna dintre promisiunile electorale, referindu-se la traficul greoi din capitală, lipsa locurilor de parcare, pistele pentru bicilişti sau reînnoirea parcului auto al RATB.

"Sunt zero investiţii în infrastructură.  A promis transport gratuit, nu e transport gratuit. a promis autobuze şi troleibuze şi tramvaie noi, nu s-a făcut nimic până acum. A promis pistă pentru biciclete, avem zero km pentru biciclete. A promis parcări pentru bucureşteni, avem zero parcări noi în acest an. A promis adoptarea de urgenţă a Planului Urbanistic General, nu avem Plan Urbanistic General. Reamenajarea clădirilor istorice şi mai ales consolidarea celor care sunt în pericol să cadă şi avem zero clădiri consolidate după un an de mandat. Şi aceste lucruri pot continua. Vorbesc doar de promisiunile cele mai vizibile pe care le-a făcut în campanie", a spus Cristian Buşoi.

Până la această oră, Radio România Actualităţi nu a reuşit să obţină un răspuns pe această temă de la Primăria Generală a Capitalei.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
15 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza