Blaga o atenţionează pe Udrea: Legea este aceeaşi pentru toţi membrii PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a spus că în şedinţa BPN s-a discutat despre Elena Udrea, dar nu despre excluderea acesteia din partid, arătând că au fost poziţii mai tranşante, dar el a spus că nu poate să-i facă acesteia proces de intenţie.

Adăugat: 20 Ianuarie 2014
Ultima actualizare:20 Ianuarie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat că în şedinţa BPN de luni au existat persoane care au exprimat poziţii mai tranşante vizavi de afirmaţiile făcute în ultima perioadă de deputatul Elena Udrea privind spectrul politic de centru-dreapta şi candidaturile la prezidenţiale, dar că nu s-a pus în discuţie excluderea din partid sau alte măsuri sancţionatorii în cazul acesteia.
    
"S-a discutat (despre Elena Udrea - n.r.), dar nu despre excludere sau aşa ceva. Au fost poziţii mai tranşante. Am explicat că legea este aceeaşi pentru toţi membrii PDL şi nici măcar domniei sale nu pot să-i fac proces de intenţie", a spus Blaga, întrebat dacă în BPN s-a discutat despre excluderea Elenei Udrea.
    
Liderul democrat-liberal a mai spus că, dacă lucrurile în acest caz vor evolua pozitiv, nu vor fi probleme, dacă nu, "dragostea cu forţa se cheamă viol".
    
"Dacă lucrurile vor evolua pozitiv, adică toată lumea în spatele candidatului nostru, toată lumea în spatele candidaţilor noştri, nu văd cum să avem probleme. Dacă nu, nu. Dragostea cu forţa se cheamă viol", a adăugat Vasile Blaga.

Democrat-liberalul a declarat recent că dacă Elena Udrea va continua atacurile la adresa partidului este posibil să fie luate măsuri ce pot merge până la excludere, menţionând că speră să nu se ajungă până acolo, dar că aceasta riscă într-o astfel de situaţie o suspendare din PDL.
    
El a precizat că deciziile partidului trebuie respectate de către toţi membrii partidului, în caz contrar existând capitolul de sancţiuni.Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
20 Ianuarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza