Băsescu: Victor Ciorbea a intrat în jocul perfect al lui Dragnea

Președintele PMP susține că este evident că Victor Ciorbea a rămas "acelaşi supus al PSD și a intrat în jocul perfect al lui Dragnea".

Adăugat: 5 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:5 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Traian Băsescu, președintele PMP
trimite pe mail

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, senatorul Traian Băsescu, critică în termeni duri decizia Avocatului Poporului de a contesta la Curtea Constituţională legea adoptată în 2001 care interzice persoanelor cu condamnări penale să ocupe funcţii în guvern.

"Este evident că Victor Ciorbea a rămas acelaşi supus al PSD, a intrat în jocul perfect al lui Dragnea. N-a făcut sesizarea înainte, ca să poată instala un guvern-marionetă, şi o face acum, în speraţa că Valer Dorneanu va avea alt punct de vedere decât acela pe care l-a avut când a semnat legea în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în 2001", a spus Traian Băsescu.

Avocatul Poporului a decis astăzi să atace la Curtea Constituţională legea care l-a împiedicat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, să fie prim-ministru pentru că a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în "dosarul Referendumul".

Victor Ciorbea susţine că articolul 2 din Legea 90 din 2001 încalcă mai multe articole din Constituţie, dar şi norme internaţionale, interzicând unei persoane care a fost condamnată penal să ocupe funcţii în guvern.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
5 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza