Băsescu: Eu zic să fie Mişcarea Populară, fără 'P' în faţă

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, care s-a înscris ieri în Partidul Mişcarea Populară, a declarat că nu îi place actuala denumire a formaţiunii politice şi recomandă schimbarea în "Mişcarea Populară".

Adăugat: 10 Octombrie 2015
Ultima actualizare:10 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: arhiva Traian Băsescu
trimite pe mail

La adunarea de partid care a avut loc la Sinaia, Traian Băsescu a mai spus că trebuie pregătit congresul partidului din 24 octombrie, ocazie cu care să fie relansată formaţiunea şi schimbarea numelui acesteia.

"Pregătim congresul, e foarte important, trebuie să fie un congres de relansare a partidului şi să aibă şi semnificaţia lui în schimbarea denumirii. Mie nu îmi place PMP, mă consult cu voi, eu zic să fie 'Mişcarea Populară, fără P în faţă'', a spus  Băsescu la Colegiul Naţional al PMP.

Fostul preşedinte al României a susţinut că a vorbi la telefon cu cetăţenii este un exerciţiu pe care îl recomandă tuturor celor care candidează pentru o funcţie publică, referindu-se la faptul că în ultimele 24 de ore de când numărul lui de mobil a devenit public a fost sunat de foarte mulţi oameni.

Traian Băsescu a făcut referire, şi la situaţia migranţilor, în contextul în care a spus că puţine ţări mai guvernează acum pe bază de doctrină, ci pe priorităţi.

''România trebuie să fie fermă, ideea liderilor europeni că oricâţi ar veni, repartizăm noi în diverse ţări, este o idee care încurajează fluxul de migranţă, aici nu sunt lucruri pe care să le legăm de o doctrină sau de o opţiune'', a mai spus Băsescu.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Simona Uţă
Adăugat:
10 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza